Persoonlijk contact en ervaringsgericht leren. Kennis en ervaringen met elkaar delen. Samenwerken. Daar draait het om in onze ontwikkeltrajecten. Maar dan wel met een heel gericht doel: een stap verder komen in de ontwikkeling van de organisatie.


Afstemming

Iedere organisatie is anders. Daarom bekijken we in nauw overleg met u wat voor uw situatie het beste werkt. We putten daarbij uit een breed scala aan methodieken en benaderingen. Door onze ervaring vinden we altijd de vorm die bij uw organisatie past, of u nu behoefte heeft aan reflectie en uitleg of aan praktische oplossingen.


Veiligheid

We weten dat het doorbreken van patronen moeilijk is. Daarom bieden we u bij onze trainingen en coaching een veilige en open omgeving waarin mensen, teams en organisaties zich durven te ontwikkelen. Ook het feit dat wij van buiten komen en geen partij hoeven te kiezen helpt daarbij.


Resultaat

We werken met korte trajecten met blijvend resultaat. Onze trajecten worden niet oneindig uitgesponnen, maar hebben een kop en een staart; we geven u handvatten waarmee u zelf aan de slag kunt. Als we denken dat de doelen bereikt zijn, dan zeggen we u dat ook gewoon."De training is nu toch al twee jaar geleden, maar het effect is nog steeds merkbaar. We krijgen zoveel meer gedaan dan daarvoor."

bottom b

Interesse?

Wilt u weten wat we voor de ontwikkeling van uw organisatie kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen

Contactgegevens

Zomer & Cornelissen
Email:
kvK Tilburg 18077779

Petri Cornelissen
Email:
Mobiel: 06 46436944

Peter Zomer
Email:
Mobiel: 06 46436943