Persoonlijk contact en ervaringsgericht leren. Kennis en ervaringen met elkaar delen. Samenwerken. Daar draait het om in onze ontwikkeltrajecten. Maar dan wel met een heel gericht doel: een stap verder komen in de ontwikkeling van de organisatie.


Balans

Een gezonde organisatie is gericht op resultaat en houdt ook rekening met mensen en de context waarin ze werken. Veel organisaties focussen te veel op een van deze aspecten. Daarbij zijn non-profitorganisaties typisch te weinig resultaatgericht, terwijl het bedrijfsleven vaak te directief omgaat met werknemers en niet inspeelt op diversiteit. De kunst is om de juiste balans te vinden.

 

Ondernemende medewerkers

Het ontwikkelen van ondernemerschap is dé succesfactor voor organisaties. Ondernemende medewerkers zijn initiatiefrijk en innovatief. Daarvoor moeten leidinggevenden wel leren zo de regie te voeren dat medewerkers ruimte krijgen om ideeën te ontwikkelen.

 

Collectieve effectiviteit

Een zich ontwikkelende organisatie vraagt veel competenties van de medewerkers. Maar persoonlijke effectiviteit alleen is niet genoeg. Uiteindelijk telt de collectieve effectiviteit van mensen in de organisatie. Om een organisatie echt tot bloei te brengen is ontwikkeling op het niveau van teams en van de organisatie zelf cruciaal.

 

Wilt u uw organisatie ook evenwichtig, ondernemend en effectief maken? Neem dan contact op voor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom b

Interesse?

Wilt u weten wat we voor de ontwikkeling van uw organisatie kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen

Contactgegevens

Zomer & Cornelissen
Email:
kvK Tilburg 18077779

Petri Cornelissen
Email:
Mobiel: 06 46436944

Peter Zomer
Email:
Mobiel: 06 46436943