Zomer & Cornelissen staat voor inspirerende ontwikkeltrajecten met een blijvend resultaat. Voor het vergroten van betrokkenheid bij uw medewerkers. Onze ervaring en begeleidingsvaardigheden staan daarvoor garant. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie en zien snel wat er beter kan en hoe u dat kunt bereiken.

Bevlogen

Met onze bevlogen, persoonlijke aanpak loodsen we u door lastige veranderingen heen, zodat u al snel profijt heeft van nieuwe inzichten en vaardigheden. We genieten elke keer weer van het enthousiasme dat dan ontstaat.

Slagvaardig

Zomer & Cornelissen is in 2005 opgericht als klein en slagvaardig trainingsbureau: twee eigenaren en een netwerk van ervaren professionals. Dat betekent voor ons weinig organisatorische rompslomp zodat we ons kunnen concentreren op het aanbieden van doeltreffende ontwikkelingstrajecten.

Blijven ontwikkelen

Natuurlijk brengen we ons gedachtegoed zelf in de praktijk. We zijn voortdurend bezig ons te ontwikkelen en onze dienstverlening te verbeteren. Zodat we u nog beter kunnen helpen groeien.

 

 

peterPeter Zomer
is psycholoog en werkt sinds 1991 als managementtrainer en organisatieadviseur in binnen- en buitenland, o.a. bij Beteor. Peter wordt gefascineerd door groepsdynamiek en veranderprocessen. Hij promoveerde in 2006 op een onderzoek naar de Team Konfrontatie Methode, een effectieve vorm van teamontwikkeling.

 

linkedin


petri defPetri Cornelissen
is een master in Human Resource Management en heeft jarenlange ervaring als managementtrainer en organisatieadviseur. Tijdens zijn loopbaan bouwde hij zeer ruime ervaring op als leidinggevende en adviseur in profit- en non-profit organisaties. In 2005 richtte hij het bureau Zomer&Cornelissen op.

 

linkedin

bottom b

Interesse?

Wilt u weten wat we voor de ontwikkeling van uw organisatie kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Indien u niet akkoord gaat kunt u het formulier niet sturen

Contactgegevens

Zomer & Cornelissen
Email:
kvK Tilburg 18077779

Petri Cornelissen
Email:
Mobiel: 06 46436944

Peter Zomer
Email:
Mobiel: 06 46436943